All-IN Hilarische themafeesten in gastvrij Brabant

Bij deze gezellige themafeesten is inbegrepen:

  • Onbeperkt eten en drinken
  • Entertainment
  • Zanger (es) en DJ
  • Deur is een half uur voor aanvang open
  • Aanvang thema avond 20:00 uur

Prijs: vanaf € 64,00 p.p.

Al te boeken vanaf 2 personen.

De prijs van deze themafeesten zijn geldig tot en met 15 december 2021.

Hilarische themafeesten - All-In - in natuurlijk gastvrij Brabant

Themafeesten in een Bourgondische sfeer beleeft u bij deze gezellige feestlocatie in het Brabantse Schijndel. Vanaf 2 personen te boeken en hartstikke gezellig voor een feestje, verjaardag of gewoon een avondje uit met familie, vrienden of collega's. Onderstaand diverse thema's met data en voor grotere groepen ook mogelijkheden om de gehele locatie te huren. ALL-IN met onbeperkt eten en drinken, entertainment aan tafel, muziek en DJ.

Themafeest Nacht van de Bokkerijders & het themafeest Bourgondisch roosterfeest

  Gevaarlijk volk, zo mag je deze heren gerust noemen. In de achttiende eeuw maakten ze Limburg en Brabant onveilig en hun naam werd nog lange tijd met huiver uitgesproken: de Bokkerijders! Maar ook vandaag de dag maakt de roversbende Zuid-Nederland nog onveilig. Zo schijnen ze af en toe in Schijndel op te duiken!

  Een rooftocht die hongerig maakt…
  Wie vanavond feest viert in deze herberg, komt oog in oog te staan met graaf Willem de Gravelle. De beruchte ‘Zwarte Kapitein’, zoals zijn bijnaam luidt, trekt weer rond met zijn bende. Altijd op rooftocht, maar vanavond niet te beroerd om samen met chirurgijn Kerckhoffs u in te wijden in het roversvak. Geniet van een feestmaal dat de jonker liet samenstellen uit de buit van zijn laatste rooftocht. Zweer de eed van trouw en breng een heildronk uit!

  Data:
  zaterdag 16 oktober, vrijdag 5 november, zaterdag 20 november, vrijdag 10 december 2021

  Jan den Hertog ontvangt u persoonlijk waarna u de feestruimte betreedt. U waant  zich in een andere tijd, de tijd van de Middeleeuwen. De troubadour speelt zijn liederen en de deernen zijn druk in de weer het uw gasten naar de zin te maken. Na de opening wordt het hoogtijd voor een heerlijk “kruidig” soepje. Natuurlijk zullen de slabbers en Bourgondische petten niet ontbreken.

  Terwijl de Troubadour zijn liederen speelt, zullen diverse onderdanen zoals Johannus Gherbrandus de Marskramers, Chirurgijn van Dreijke, de Ziener en het kruiden vrouwtje u meenemen terug in de tijd.

  Mocht u onverhoopt Ridder Roderick gezien hebben laat het dan even weten aan Jonkvrouwe Godefrieda van Wijck- Genenouw, u zult er rijkelijk voor beloond worden. Na dit ludieke eet en drink gelagh zal het onze platendraaier later op de avond zeker lukken u met de beentjes op de vloer te krijgen.

Het themafeest 't Fist van de Mulderkes

  Toegegeven; Brabanders zijn feestneuzen. Zo ook de familie Mulder. Pa Mulder viert vandaag zijn 65e verjaardag en dat moet gevierd worden. Ma Mulder en dochter Greetje hebben in het diepste geheim een feest georganiseerd. Dat is pas een verrassing! Pa valt dan ook van de ene in de andere verbazing, als familie en kennissen uit het hele land zijn verjaardag mee komen vieren.

  Data: vrijdag 1 oktober, zaterdag 9 oktober, zaterdag 30 oktober, zaterdag 13 november, zaterdag 4 december 2021.

Het themafeest Hasta la Basta & het themafeest Vlaamsche kermis

  Het animatieteam heet u van harte welkom. Bertje is het hoofd van deze afdeling en samen met zangeres Els heeft hij deze avond georganiseerd. Dat Bertje niet alles onder controle heeft, blijkt al snel als Akela Betsy binnenkomt. Haar welpen hebben overlast van het feest en dat wordt heel snel 'even' duidelijk gemaakt.... Tante Stien en Ome Peer, al jaren trouwe gasten op de camping, verlenen hand-en spandiensten. Nichtje Greetje is voor het eerst alleen op vakantie en neem haar kans waar: "Het eerste vakantievriendje moet heel speciaal zijn!". Kortom alle ingrediënten die de lachspieren zullen laten werken en de stembanden zullen stimuleren. U wilt nooit meer naar een andere camping. Immers, op camping-resort Hasta la Basta schijnt altijd de zon!

  Data: zaterdag 25 september, vrijdag 15 oktober, zaterdag 23 oktober, vrijdag 12 november, zaterdag 27 november, zaterdag 11 december 2021 

  Komt dat zien..
  Maak kennis met een feest zoals dat lang geleden op de dorpspleinen bij onze zuiderburen jaarlijks gevierd werd. Eigenaardige kermisklanten als de coming star Patty van den Broecke, de sterkste man van Vlaanderen en Polleke de orgeldraaier, brengen variété van de bovenste plank en bezorgen u een onvergetelijke avond. Het frittekot van Goede zal zeker niet ontbreken waarna de Platenzwieper u zal meenemen in de nacht.

  Data: vrijdag 8 oktober, vrijdag 22 oktober, zaterdag 6 november, vrijdag 19 november, vrijdag 3 december 2021

Hilarisch vermaak aan tafel

  Vier verjaardag, trouwdag, bedrijfsuitje, jubileum of andere gelegenheid in een gezellige entourage waarbij ons team met ongekende Brabantse gemoedelijkheid u en uw gasten in de watten zullen leggen. Het menu begint met een flink stuk brood met "goeie' kruidenboter, een krachtige soep en/of voorgerecht, huisgemaakte salades, vers gebakken vlees en vis op de grill door onze koks, heerlijke gerechten van het buffet en verrassende desserts. Haal daarbij zelf aan de bar de drankjes, schenk onbeperkt een wijntje, tap een pilsje of neem een buitenlands biertje uit de bar. Uiteraard is er ook voldoende keus in frisdranken en sappen.

Gezellig avondje uit met een persoonlijk tintje

  Om de avond een persoonlijk tintje te geven, komen onze acteurs bij u aan tafel. Zo ontstaat er direct contact met uw gezelschap en zullen diverse typetjes u gedurende de avond aan tafel vermaken. Uiteraard is er ruimte om de jarige, vrijgezel, jubilaris of andere feestneus in uw gezelschap in het zonnetje te zetten. De muzikanten zullen zorgen voor de muzikale noot tijdens het eten en werken toe naar een swingend 2e deel van de avond waarbij de DJ de laatste hits, maar ook de hits van 'toen' zal draaien!

  De Feestlocatie geheel in de juiste sfeer en thema
  Deze locatie bestaat uit 2 verdiepingen waar totaal 250 personen een themafeest kunnen beleven. U bent al vanaf 2 personen van harte welkom op de 'open-inschrijf' avonden. Ook indien u een besloten feest wenst is Feestlocatie Amusant geschikt. Al vanaf 35 personen is er een ruimte alleen voor uw gezelschap te reserveren. Uiteraard is een feest op maat ook mogelijk voor de gehele locatie.

9.5 | 2 reviews

Reviews van gasten

david zwart

10

een heerlijke avond en een top entertainment zo gelachen

Willy Jansen

9

Een hele gezellige avond gehad. Leuk amusement en lekker gegeten

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Algemeen

't Tunneke Themafeesten & Dinnershows is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van themafeesten en dinnershows. Mooie arrangementen met heerlijk eten, onbeperkte drankjes en naar keus een invulling met zang, entertainment en/of DJ. Geniet van de gezellige Bourgondische sfeer die Feestlocatie Amusant uitstraalt en laat u verwennen door de gemoedelijke Brabantse gastvrijheid.

Faciliteiten

Feestlocatie Amusant, gelegen in het Brabantse Schijndel, biedt een capaciteit tot maximaal 260 gasten. Twee verdiepingen biedt ruimte voor meerdere gezelschappen, maar zijn ook te reserveren voor een eigen gezelschap. (besloten). De begane grond heeft twee bars, een braadruimte, dansvloer, garderobe en uiteraard toiletten. De bovenverdieping is verdeeld in de Omloop (met een open vide), welke ook vanaf minimaal 65 personen besloten is te reserveren en de Opkamer , die vanaf 35 personen besloten te reserveren is. Ook op de bovenverdieping treft u in iedere ruimte een bar en braadruimte. Tevens zijn ook boven toiletten en een garderobe, ook de speciale ruimte bevind zich op de bovenverdieping.Kom eens langs om de sfeer te proeven van de gezellige Bourgondische sfeer en de mogelijkheden van de locatie te bekijken.

Ligging

Aan de Boschweg in Schijndel gelegen.

Omgeving

Ruime parkeergelegenheid bij Feestlocatie Amusant bevindt zich op ca. 150 meter bij de Action/Pet's Place.