Moorddadig Giethoorn - gezellig personeelsuitje in het Venetie van het Noorden

Dit Moorddadig Giethoorn groepsuitje is inclusief:

  • 2 kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom
  • Een rondvaart van 2 uur
  • Een koffietafel met kroket
  • Het Moordspel
  • 3-gangendiner of barbecue

  Prijs: € 78.00p .p.
  Aantal personen: 15 (minder personen in overleg mogelijk)
  Opmerkingen:

  • Tijden zijn in overleg aan te passen, zodat het spel ook 's avonds kan plaatsvinden

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Personeelsuitje in het Venetie van het Noorden

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze locatie, een sfeervol restaurant waar het goed verpozen is. De gemoedelijke sfeer, nostalgische uitstraling en voortreffelijke keuken staan daar garant voor. Naast de diverse mogelijkheden voor à la Carte en koffietafels verzorgen wij ook diverse arrangementen. Wij zijn het hele jaar geopend en biedt het hele jaar passende arrangementen. Dus ook in de winter kunt u bij ons terecht.

Het Moordspel

  Wie van de teams weet het snelst de moord op te lossen die in het mooie Giethoorn is gepleegd. Aan de hand van opdrachten, vragen en een PDA is het de bedoeling dat uw team het snelst de oplossing heeft. Om 's avonds nog even met uw groep na te genieten staat er bij ons restaurant een heerlijk dinervoor u klaar. Een totaalprogramma waar u en uw groep nog lang over na zullen praten.

Het programma

  10.00 uur Ontvangst in Giethoorn met 2 kopjes koffie of thee en ambachtelijk appelgebak met slagroom.
  11.00 uur Een rondvaart van 2 uur door de historische dorpskern van Giethoorn, het meer Bovenwijde en het natuurgebied De Wieden.
  13.00 uur Bij terugkomst staat er een koffietafel met kroket voor u klaar.
  14.00 uur Sherlock Holmes roept u hulp in om de moord die in Giethoorn is gepleegd op te lossen. In groepen van 5-6 personen gaat u aan de hand van een PDA op zoek naar aanwijzingen om de moord op te lossen.
  16.00 uur Sherlock Holmes is in ons restaurant om de resultaten van het onderzoek te bespreken. Daarna kunt u onder het genot van een borrel de resultaten evalueren.
  17.00 uur 3 gangendiner (groentesoep/varkenshaas met champignonroomsaus of zalmfilet uit de oven met een uitgebreid garnituur/coupe ijs ) of uitgebreide barbecue (van april t/m sept)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Giethoorn Specialist

Algemeen

Ons restautant in Giethoorn is al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor lunch of diner in het restaurant of op het ruime terras. We varen met 3 prachtige overdekte rondvaartboten , waarmee dorps- en natuurtochten worden gemaakt en beschikt over een groepsaccommodatie voor 10-20 personenen en is gespecialiseerd in het verzorgen van diverse arrangementen.

Faciliteiten

Ons restaurant heeft een restaurantcapaciteit van ca. 120 personen en een terras (indien nodig overdekt en verwarmd) van ca. 100 personen. Ons restaurant beschikt over een professionele open keuken, waar de Nederlandse keuken centraal staat, met een vleugje Frans. Er is een ruime toiletgroep met een apart invalidentoilet.

Direct achter het restaurant is een gratis gemeentelijke parkeerplaats met ruimte voor ca. 250 auto's en ca. 10 touringcars. Zomers hebben we o.a. barbecue-arrangementen op ons terras, terwijl 's-winters weer speciale winter-arrangementen met bijvoorbeeld (stamppot)bufetten, workshops, themafeesten etc. worden verzorgd. Wij verzorgen zowel dorps- als natuurtochten door Giethoorn en omgeving. Onze specialiteit is 2-uurs natuurtochten met (natuur)gids.

Ligging

U vindt ons restaurant aan de Hylkemaboulevard, we zijn met de auto bereikbaar en aan het water gelegen. Vanaf ons restaurant kunt u tevoet, op de fiets, per boot of TukTuk het dorp en omgeving gemakkelijk bezoeken. Alle bezienswaardigheden, musea, pottenbakkerij en galerieen bevinden zich op korte (loop)afstand. De rondvaartboten liggen direct voor ons restaurant, waarmee we schitterende dorps-en natuurtochten mee maken. Door de jaren heen is ons restaurant zich gaan specialiseren in het verzorgen van arrangementen in samenwerking met diverse bedrijven in en rondom Giethoorn. Voor o.a. een familiefeest, bedrijfsuitje, workshops of themafeest, kunnen wij een leuk arrangement verzorgen, zowel passief als actief. U kunt het gehele jaar voor groepen bij ons terecht. Wij zijn dé Giethoorn Specialist.

Omgeving

Ons restaurant is gelegen in het pittoreske dorp Giethoorn midden in het Nationaal Park de Weerribben-Wieden. In de kop van Overijssel is Giethoorn de grootste publiekstrekker, waar jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers komen.Wanneer er een ijsperiode komt, dan is Giethoorn en omgeving een schitterend decor voor de schaatsliefhebbers.Vlak bij Giethoorn bevinden zich o.a. de oude Zuiderzeestadjes Blokzijl en Vollenhove en de Vestingstad Steenwijk. Meppel (14 km.), Zwolle (30 km.) bevinden zich op korte afstand.